VCR vecht zich naar een gelijkspel tegen Eastermar.

De wedstrijd;

Na de gewonnen wedstrijd tegen Holwerd was nu Eastermar thuis de tegenstander van VCR.
Onder prima weeromstandigheden zag men een eerste helft die aardig was om te zien. Eastermar kwam op voorsprong na 10 minuten spelen. De gelijkmaker werd gemaakt door een eigen speler van Eastermar. Hij kopte hem keihard achter zijn eigen doelman. De tweede helft was veel minder dan de eerste. Er werd zelf gemompeld langs de kant van het veld dat het bloemkoolvoetbal was. Eastermar kwam al snel op voorsprong door een snelle counter over drie schijven. Doelman Wassenaar was kansloos. Het duel sudderde wat voort tot Symen Visser een vrije trap mocht nemen. Uit die vrije trap werd de gelijkmaker gescoord. Eindstand 2-2.

De analyse;

Deze wedstrijd was minder van kwaliteit dan die tegen Holwerd. Al moet gezegd dat de eerste helft boeiender was dan de tweede. In het algemeen was Eastermar sterker over de gehele wedstrijd. Toch kon VCR zich nog terug vechten naar een gelijk spel. Aan die vrije trap was niets op aan te merken. In de slotfase begon VCR nog een slotoffensief. Wat er miste was een inkomende man na corners. Zo werd het nooit echt gevaarlijk in het strafschopgebied van de tegenstander. Sterk was het optreden van o.a. Symen Visser deze middag. Zijn vrije trappen waren op maat, jammer dat er verder geen rendement uit gehaald werd. Dit valt natuurlijk nog te leren, helemaal nu VCR een eigen voetbalschool is begonnen.

Conclusie;

VCR draait nog lekker mee na twee duels wat goed voor spelers en supporters is. Trouwens ik hoop dat het voetbalverslag hierover, vooral in de tweede helft toen het spel minder interessant was, goed verwoord wordt door VCR haar verslaggever. Deze werd afgeleid (waarschijnlijk met opzet) door een collega verslaggever van het Frieche Dagblad. ( (Maandag verslag in deze krant over VCR en alles daaromheen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s