Veel gele kaarten tegen Blija.

Vermeld hierbij even dat vanaf mijn positie ( bij de container) het zicht niet optimaal was, zo kan het een of andere gemist hebben. Hiervoor mijn exuus.

De Wedstrijd;

Afgelopen zaterdag moest VCR thuis tegen Blija  spelen. Onder ijskoude omstandigheden zag men VCR een goede eerste helft spelen. Veel opgelegde kansen die niet werden benut. Zo had VCR al vroeg in de wedstrijd moeten scoren. Zoals zo vaak in de voetballerij gaat de onderdrukte partij er met een voorsprong vandoor. Net voor de rust weet Blija op voorsprong te komen. Na de rust kreeg VCR een penalty die jammerlijk gemist werd door O v.d.Woude. Het had de aansluiting moeten zijn. Als even later Blija een penalty krijgt (slechte terugspeelbal op VCR doelman Zwaagstra die de spits van Blija onderste boven loopt) komt Blija op een 0-2 voorsprong. Dan is de wedstrijd gelopen. Wardy maakt er tot slot nog 0-3 van.

De Analyse:

Een prima start. Gretig, en fel in de duels. Spitsen waren zeer ongelukkig met de afronding want VCR had een voorsprong verdiend. Ook nu weer was Lennard onzichtbaar. Goede balcontrole maar mist snelheid. Hij werd dan ook terecht vervangen. VCR kreeg dotten van kansen zoals o.a. Sjoerd Hiemstra helaas mist men dan net dat stukje geluk die men nodig heeft. De tweede helft is een stuk minder aantrekkelijker. De penalty die werd gemist gaat zeker tussen de oren zitten. Het loopt effe niet meer. Als Blija dan een terechte penalty krijgt weet die wel te scoren. Er werd nog wat gewisseld aan VCR zijde wat de wedstrijd niet deed kantelen. VCR worstelde met zich zelf de tweede helft, het vertrouwen was weg.

De conclusie:

Ook Blija weet te profiteren van de zwakke punten van VCR. Die kent geen killers als spitsen. Zeker een gemis was Anton Prins die nog met de gevolgen van vorige week zat.

6 gedachten over “Veel gele kaarten tegen Blija.

  1. Geastmer

    We hebben toch sowiesoo een feesje aan het eind van het seizoen. want we promoveren sowieso en het is dorpsfeest.

    Bovendien gaat het 2e kampioen worden.

  2. Th. Feddema

    De earste helte wie noch wat, mar ik fxfbn de twadde striemin.
    Komt fansels ek troch it scoreferrin. Persoanlik fyn ‘k dat de ynset better kin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s