VCR doet goede zaken tegen Marrum.

De wedstrijd;

VCR moest afgelopen zaterdag naar Marrum. Deze ploeg op een 4e plaats doet nog goed mee met de bovensten Wardy, Beetgum en Blija. Er net onder stond VCR die goeie zaken kon doen als men van Marrum wist te winnen. Het werd een wedstrijd met drie rode kaarten die Marrum deed verzwakken in de tweede helft. Toch wist Marrum het VCR nog verrekte moeilijk te maken aan het eind omdat de mannen van Y.Prins het verzuimde haar voorsprong te vergroten in een paar man meer situatie.( rode kaarten)

De opening was voor Marrum. Het was te danken aan doelman Zwaagstra dat de nul werd gehouden na 10 minuten spelen. Dan volgt een tijdje later een zeer goede aanval van VCR die uitmuntend werd afgerond door middenvelder Prins 0-1. Na de rust gebeurde er zoveel dat de volgorde niet meer na te vertellen valt. Het werd 0-2 door een hard werkende Janielson Pires op aangeven van Lennart ( met een T )v.d Galien. Hierna volgden de rode kaarten voor Marrum die aangeslagen was, wat waarschijnlijk het geval was door haar slechte spel deze middag. Met enkele spelers minder zou het een makkie voor VCR moeten zijn om de voorsprong nog meer te vergroten. Helaas dat was te veel gevraagd van de mannen van Prins. Marrum kreeg zelf nog een penalty en kwam daardoor weer terug in de wedstrijd. Met veel geluk kon men het eind van de wedstrijd halen met die 1-2 voorsprong.

De Analyse;

Ongelooflijk dat men zo stom kan zijn om de wedstrijd nog bijna uit handen te geven. Dat mag nooit gebeuren. Leerde men vroeger al dat dan alle ballen over de bomen dienden te verdwijnen nu begonnen ze echt te prutsen. Op die rode kaarten voor Marrum valt niets af te dingen. Deze waren terecht. De scheidsrechter had al eerder een rode kaart kunnen trekken voor een speler van Marrum, toen deze de doorgebroken Janielson onderuit schopte. Dat er zelfs twee keer een opstootje werd veroorzaakt kan gebeuren. Men dient dan wel zijn zelfbeheersing te bewaren wat Sjoerd hem kan aanrekenen ( een overdreven reactie tegen tegenspeler). Als oudste dien je je het voorbeeld te geven aan de jongeren.

Conclusie;

VCR heeft voor de winterstop haar slag geslagen door de nodige punten binnen te halen. Overwinteren op een 5e plaats is gezien haar eerder prestaties dit jaar uitstekend te noemen. Nu zaak om in de tweede helft van dit seizoen deze positie te behouden zo niet te verbeteren. Tot slot wens ik lezers en spelers nog Prettige Feestdagen en een goed begin 2010.

3 gedachten over “VCR doet goede zaken tegen Marrum.

 1. Thom F.

  Goeie analist.

  Foar de twa reade kaarten, alles út frustraasje oer in goed spyljende Jenilson, wie der yn de earste helte in xf6pstootje”.
  Jenilson wurd troch in Marrum spiler, wylst hy op de grxfbn leit yn de mage skopt. Sels bin ‘k der ek hinne flein, oer 40 meter, sa’t de trainer sei. Ofbliuwe fan ús spilers sis ik en dér steane we, ek Sjoerd, tink ik foar.
  Slim? Miskien wol net, mar net oan ús spilers komme, klear!

 2. Marrumer

  Het waren 2 rode kaarten niet 3, de andere speler die we te kort kwamen was vanwege een blesure en dat de trainer was uitgewisseld.

 3. Leo

  Hallo analist,

  Ik had toch gelijk, met 2 rode kaarten. Beter opletten! Vond het al zo vreemd dat jullie drie rode kaarten hadden gezien ;)Gelukkig is het winterstop voor jou, kun je nieuwe energie opdoen voor de tweede competitiehelft.

  Gr de verslaggever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s