VCR met moeite langs TFS

(Hier alles in het kort met of zonder schrijffouten.)

De wedstrijd;

De verwachtingen waren hooggespannen tegen de rode lantaarndrager TFS uit Drachster Compagnie. Insiders voorspelden een hoge score deze middag. Dit bleek naderhand niet het geval. VCR de betere ploeg kon met pijn en moeite maar 1 doelpunt maken wat teleurstellend was tegen TFS. Echter dankzij dat doelpunt sleepten ze wel drie punten binnen.

Dat doelpunt was te danken aan Hans Wielstra.

De analyse;

Eindelijk ja eindelijk was er eens iemand die het probeerde met afstandschoten. Lennard v.d.Galien speelde zich goed in de kijker tegen TFS. Hij kwam vaak gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. Kreeg Jenilson vorige keer nog kritiek, met name in de tweede helft, speelde hij een puike wedstrijd. Hij gaf goede voorzetten waar meer in gezeten had als de spitsen daar alerter op gereageerd hadden. Dat mag ook wel eens gezegd. Minpunt was dat VCR al voor de rust op voorsprong had dienen te staan tegen dit laag geklasseerde TFS. Ze lieten zich in de beginfase overbluffen door TFS.  Bovendien moet men doelman Zwaagstra bedanken voor de reddingen die hij ook deze middag weer moest verrichten. Een alerte doelman is goud waard voor zijn ploeg. Wat ook weer opviel was dat VCR het speelveld te klein hield. Compact op elkaar staan voetbalt voor geen meter. Houd het veld breed.

Conclusie;

Om een lang verhaal kort te houden VCR won verdiend deze middag. Door deze overwinning staat de ploeg in de middenmoot wat minder druk geeft. Nu het vizier gericht naar de bovenstaande ploegen om te proberen bij de eerste vier te eindigen voor de winterstop of zijn we nu te positief.

2 gedachten over “VCR met moeite langs TFS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s