Blunder doelman kost VCR punten.

De wedstrijd;

Beetgum begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam via een vroege penalty op 1-0. VCR herstelde zich moeizaam naarmate de eerste helft vorderde. Echte kansen bleven uit. Na de rust leek het of Beetgum genoegen nam met die 1-0 voorsprong zodoende kon VCR vaker gevaarlijker voor het doel van Beetgum komen. Het ontbrak VCR helaas weer aan een echte spits. Een koelbloedige doelpuntenmaker. Jammer.

De Analyse;

De eerste helft was bedroevend slecht gespeeld door VCR. Beetgum gleed als een mes door de warme boter. De verdedigers moesten alles uit de kast halen om niet onder de voet te worden gelopen. Helaas maakte doelman Zwaagstra in het begin twee blunders van formaat waar o.a. die penalty uit voort vloeide. Gelukkig herstelde hij zich de rest van de wedstrijd. Voorin ontbrak het VCR aan scherpte en snelheid. En ook nu weer miste ik de afstand schoten op het doel van Beetgum met name in de tweede helft. Er zitten jongens tussen die kanonskogels kunnen afvuren echter het lijkt wel of ze dat niet durven in de wedstrijd. Nooit geschoten is altijd mis staat op een bord hier in de Geast. Ze hebben die denk ik nog nooit gelezen. Tot slot het volgende trainer Prins zou Perez eens moeten adviseren om de bal eerder af te geven. Dat scheelt veel balverlies. Niet dat hij de zondebok zaterdag was maar het ging te vaak mis bij hem. Hij wil te veel alleen doen, voetbal is en blijft een teamsport.

Conclusie;

Door de vroege tegentreffer heeft VCR deze wedstrijd verloren. Er had als men de scherpte had gehad een gelijkspel in gezeten. En dat tegen een ploeg die bovenin meedraait en zoals ik voorzichtig voorspelde zeker tot de kampioenskandidaten behoort.

3 gedachten over “Blunder doelman kost VCR punten.

1. spelling, stijl en grammatica

Hallo,

De laatste tijd heb ik vernomen dat u wat kritiek had op “slecht geformuleerde en met spellingsfouten inbegrepen reacties”. Niet dat ik iets recht wil zetten maar in dit stukje zitten ook nogal wat fouten. Ik zal ze even opsommen:
    – Beetgum gleed als een mes door de warme boter? Volgens mij is het “als een warm mes door de boter”
    – voort vloeide moet aan elkaar worden geschreven
    – afstand schoten moet aan elkaar worden geschreven
    – “nooit geschoten is altijd mis” is een uitdrukking en moet dus tussen aanhalingstekens
    – U begint een zin met: tot slot het volgende. Hierachter graag een dubbele punt

Groeten,
    Bart Terpstra

2. Anoniem

Beste Bart Terpstra.
    Dank voor uw reactie op mijn schrijven. Ik ben het volkomen met u eens dat er wel eens schrijffouten in voorkomen. U moet maar denken dat dat in de leeftijd zit.
    vriendelijke groet;
    De analist

3. Bernard Dijkstra

Leuk verslag over de wedstrijd op http://www.vcrstart.nl,ook leuk de analist. Vanuit een ander oogpunt bekenen. Dit zie je niet vaak. Begrijpelijk dat er mensen zijn die zich daar aan storen. Wat mij persoonlijk het meeste stoort zijn reacties geven zonder opgave van naam. Anoniem kritiek geven (volgens mij)hoort niet en dient eigenlijk verwijderd te worden door de webmaster. Succes verder gewenst met uw site en de site van VCR.