VCR machteloos en inspiratieloos tegen Twijzel.

Het was afgelopen zaterdag niet om aan te zien de wedstrijd Twijzel- VCR. Zwaar onder de maat presteerde het team van trainer Prins. Binnen een minuut stond de ploeg al op achterstand door een blunder in de achterhoede. Nog niet uitgeslapen? Dan verwacht men dat men snel orde op zaken probeert te stellen. Helaas  inspiratieloos zag men dit VCR worstelen op het veld. Ze konden niets uit de hoge hoed toveren. Een paar zeldzame goede acties werden niet verzilverd . Niet dat Twijzel veel beter was maar die wilden vechten wat bij VCR ontbrak deze middag. Het werd uiteindelijk 2-0 voor Twijzel. Ook dit keer weer door een VCR blunder van heb ik jou daar.

Wat opviel was onder meer een speler die kramp kreeg.( vroeger speelde men wel eens meer dan 1 wedstrijd dit kan men tegenwoordig niet meer van haar spelers verlangen, zelfs negentig minuten spelen wordt al te veel) Conditiegebrek is meer het woord hiervoor en dat al op zo`n jonge leeftijd. Het wordt dus tijd voor conditie training op het veld.

Wat opviel was dat een reservespeler met peuk in zijn mond naar de boxen liep. Als de trainer een beetje respect wil verdienen dan had hij hem direct naar huis moeten sturen met minimaal een paar wedstrijden aan zijn broek. Dan ook nog klagen dat de trainer hem niet opstelt?

Wat opviel was dat men soms water ging drinken als de wedstrijd even werd stilgelegd. Dat kan nooit door de inspanningen zijn gebeurd. Daar waren ze zaterdag veels te laks voor. Dit was een wedstrijd die thuis wel per telefoon had kunnen worden afgehandeld. Dat scheelde die paar supporters die aanwezig waren weer enkele liters benzine. Schaamt u spelers.

4 gedachten over “VCR machteloos en inspiratieloos tegen Twijzel.

 1. Theo de Vries (vv dokkumer)

  Nou, nou even langs de regioclubs surfen en dan lees je dit. Wat een pittige teksten. Passen dergelijke analyses wel bij de 6e klasse of welk niveau dan ook in het amateurvoetbal? Ik vind het in ieder geval wel gedurfd vanuit VCR om deze analyses te publiceren aan de andere kan vind ik het veel te scherp en veel te ver gaan.

  Maar als dit gewaardeerd bij VCR wordt heb ik niets gezegd, hoor.

  Mensen van VCR succes. We oefenen wel weer eens

 2. sietske

  je bent weer lekker bezig Henk.
  Wat de wedstrijd betreft moet ik je helaas gelijk geven maar over de reservespeler die toevallig mijn zoon is moet ik je toch even te plek zetten.
  Als je goed hebt opgelet heb je kunnen zien dat de trainer al 3x had gewisseld toen hij van het veld af liep,en hij terecht teleurgesteld was dat er opeens 15 spelers mee waren,de betrefende speler had de hele week goed getraind,een compliment van de trainer gehad over zijn trainingsarbeid en dit beloond gezien met een selectieplaats afgelopen zaterdag toch had hij achteraf gezien liever in het tweede elftal meegespeeld dan had hij tenminste gevoetbald.
  Het is heel gemakkelijk om je oordeel hier maar klakkeloos neer te zetten en als je nu je slachtoffers ook al bij de reserves zoekt ben je wel heel ver gezakt naar mijn mening.
  Toch maar even beter opletten wat je schrijft en over wie,voor je het weet heb je een speler te pakken die wel graag wil maar nu even niet mocht.
  Ik hoop dat hij binnenkort in het veld mag laten zien wat hij kan,kun je hem dan over zijn spel afkraken.
  wat ik nog steeds mis is een analise v/d wedstrijd,acties.spelmomenten,jij bent alleen maar aan het afkraken wat ook een vak op zich is natuurlijk.
  Ik ben nooit een fan van jou manier van schrijven geweest,zal ik ook nooit worden.
  Sietske.

 3. tipgever

  als ik de site mag geloven, en ik citeer:
  “Voor een analyse van de wedstrijd van VCR 1 kun je terecht op:
  Analist Steegstra over….”
  een mede reactie geefster viel dit ook al op, er is hier geen WEDSTRIJD analyse…

  wat opviel was, 3 x de zin wat opviel was…. dergelijke beginsels horen bij de groepen 3 en 4 van de lagere school… (en toen…)

  ik hoop dat de analist verder het kritiek geven wat positiever gaat verwoorden. met negativiteit zaai je alleen maar kwaad bloed. eens een negatieve kreet ertussen door valt veel meer op in een positief stukje, dus heeft naar mijn mening meer effect…

  een wijze raad, weet waar je over praat!

  ik dank u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s