VCR sleept er een gelijkspel uit in Suawoude

De eerste strijd is geleverd door VCR tegen Suawoude op sportpark Suderfinne te Suawoude. Een strijd die beide teams 1 punt opleverde. Nu is het niet zo dat men tevreden terug kan kijken op die wedstrijd. Veel onnodig balverlies speelde weer parten. Spelers die de ruimte niet opzochten. Spelers die niet met elkaar communiceerden zodat ze pardoes tegen elkaar opknalden. Kortom te veel misverstanden nog. Je ziet dat er nog veel verbeterd kan en moet worden voordat men kan spreken van een echt team. Door een doelpunt van Sjoerd Hiemstra kwam VCR op voorsprong voor de rust. Men kreeg zelfs nog de kans om de voorsprong te vergroten wat helaas jammerlijk mislukte (Lennard v.d.Galien) Na de rust kwam Suawoude op gelijke hoogte. Een dieptepunt in de tweede helft was de rode kaart van  Perez. Hij zat de hele wedstrijd niet goed in zijn vel. Stond hij op de verkeerde plaats in het veld? Wegens natrappen (frustraties) kreeg hij dan ook rood. Helaas ging de scheidsrechter ook niet vrijuit in de tweede helft. Ook een speler van Suawoude had een rode kaart verdiend dit vanwege het onderuit  halen van een doorgebroken speler( Anton Prins). Schandalig dat hij daar zelfs helemaal geen kaart voor gaf, of had ik wat gemist. Gezien de kansen van beide teams (reddingen van doelman Zwaagstra op de corners die genomen werden door Suawoude ,en het schot die van de lijn werd gehaald door een verdediger van VCR), is naar mijn mening deze 1-1 een terechte stand  te noemen.

3 gedachten over “VCR sleept er een gelijkspel uit in Suawoude

 1. fedde meijer

  Beste Henk,
  Deze oud trainer van V.C.R. zou graag van je willen vernemen, heeft de selektie een verjonging onder gaan, of zijn er nog te veel oudere spelers. Ik weet ook wel dat je niet helemaal kunt veranderen, doch het zal ooit moeten gebeuren??. Dus laat V.C.R de jeugd de kans geven, dit jaargang en hoe reageert het bestuur op de prestatie van de selektie. Is er voldoende animo bij de genoemde club.

  met sportgroeten: f.m.

 2. fedde meijer

  Hallo,
  Kreeft wat ik u wil mededelen, ik wil langs deze weg zeggen, dat deze oud trainer van V.C.R veel respect voor de oudere spelers, want wie kan ze beter dan hij zelf.
  Doch de club zal het en eens moet het gebeuren,
  om toch met jongeren aan de slag te gaan.
  Nu de kreeft, geef je naam bekend aan deze
  oud trainer van vcr en mischien komen wij samen er wel uit, hoe het beter moet.
  Strijd met open vizier de kreeft.
  Met sportgroeten: fedde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s