VCR kleurloos ten onder tegen Blue Boys.

                              

Het was zaterdag het aanzien eigenlijk niet waard, vandaar maar een kleine bijdrage deze keer. Een inspiratieloos VCR liet zich naar de slachtbank leiden door Blue Boys. Met een 0-3 nederlaag werd dit elftal wat als los zand aan elkaar hangt naar de kleedboxen gestuurd. Degradatie is nu wat men in de mond neemt na dit debacle op de Vonder te Rinsumageest. Het weinige publiek ( zelfs de harde kern van de vrouwen lieten het afweten) die toch aanwezig waren moesten zich warmen door middel van sterke verhalen , grappen en grollen. Zo nu en dan opgeschrikt door een actie op het veld. We hadden afscheid genomen van de 5e Klasse KNVB. Een tijdperk is geweest, welkom 6e Klasse KNVB. Clubs als Wardy –Marrum- Blija en CVO, enz, enz kunnen volgend seizoen de tegenstander zijn van VCR. Er zullen volgend seizoen spelers (waarschijnlijk) van het strijdtoneel verdwijnen . Dit door teleurstelling van het afgelopen voetbalseizoen of door haar leeftijd. De nieuwe trainer zal volgend seizoen zijn handen nog vol krijgen om dit VCR weer op de rails te krijgen. Hij zal moeten zorgen dat het speelplezier weer terug keert bij de voetballers. Dat er weer gemotiveerde spelers op het veld staan die de bal wel willen opvreten. Die de tegenstanders weer willen laten zien dat ze zeker rekening moeten houden met de ploeg uit Rinsumageest.

Veel vacatures bij VCR moeten nog ingevuld worden. En zijn die in te vullen door vrijwilligers?. Zijn daar personen voor te vinden dat blijft de vraag. Veel verenigingen krijgen het steeds moeilijker om leden en vrijwilligers te houden in deze tijd. De mentaliteit is veranderd door de jaren. Er komen steeds meer nieuwe uitdagingen bij voor de jeugd. Ouderen willen niet meer, hebben haar tijd gehad is het antwoord. Nu is het de tijd voor de jeugd. Echter ik denk dat de ouderen juist nu op moeten staan om haar schouders er onder te zetten. Gelukkig zijn er nog ouderen die dat inzien, die verenigingen nog levendig houden. En daar profiteert de jeugd weer van. De tijd zal het leren.

Nog even aandacht voor meneer de koelkast en diepvrieskist. Hadden we niet afgesproken om toch onder eigen naam te reageren of zijn we daar nog steeds te laf voor. Durf je je gezicht niet te laten zien bang dat ze je zullen aanspreken? Wees eens een kerel. Ik dank U!

Kan men niet over kritiek lees dan vooral dit stukje niet.

Een gedachte over “VCR kleurloos ten onder tegen Blue Boys.

  1. Koelkost

    Goeie,

    Mijn naam koelkast is allom bekend en iedereen weet dat dat Nico Brandsma centrale middenvelder van ASC is,
    Iedereen mag mij aanspreken dus veelplezier en succes in de 6e klasse misschien komen wij daar zelf ook wel uit!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s