Ropta Boys – VCR 4-0

                           

Het weer was diep triest net als het spel van VCR zaterdag in Oosternijkerk..Binnen een kwartier scoorde Ropta Boys, dit door blunder op blunder in de achterhoede van VCR. Boven verwachting bleef de stand zo tot de rust. De enige ploeg die gevaarlijk werd voor het doel was Ropta Boys. Met name de snelle Birhanu Rispens zorgde voor veel overlast voor de verdedigers van VCR. Het had eigenlijk zo`n

3 a

4 nul moeten staan voor de rust gezien de opgelegde kansen die Ropta Boys kreeg. VCR kreeg enkele kansjes maar deed daar zijn voordeel niet mee.

Na de rust had men de hoop nog dat VCR de gelijkmaker zou maken. Maar zoals deze ploeg afgelopen zaterdag speelde was VCR onwaardig. Nee, deze ploeg verdiend het om naar de 6e Klasse te gaan. En zal het ook daar moeilijk zo niet heel moeilijk krijgen. Het ontbrak de ploeg aan alles tegen Ropta Boys, waar ook de waarnemende trainer schuld aan had. Waarom niet eerder Vellema ingebracht? In kansloze positie breng je zo`n speler met zijn capaciteiten niet meer in het veld. Dit dient eerder te gebeuren. De beste optie was direct na de rust.

Nu is de ene week de andere niet dat is duidelijk. Maar wil men er toch nog wat van bakken dan zal men toch punten dienen binnen te halen. Kan men zich niet permitteren om punten te laten liggen. Beseft men dat wel of heeft men zich al bij degradatie neergelegd. Hier kan men als toeschouwer alleen maar naar gissen.

Wat wel duidelijk is dat volgend seizoen er een nieuwe trainer aan het werk gaat die weer een ploeg moet smeden uit een selectie. Helemaal opnieuw beginnen en proberen weer terug te keren naar de 5e Klasse. Naar nu bekend moet VCR volgend seizoen op zoek naar een nieuwe leidster/ leider. Na jaren onder vele trainers gewerkt te hebben verlaat zij het VCR schip. Het is jammer voor de club maar nieuwe bezems vegen schoon. Het wordt tijd voor verandering.  Tijd voor eenheid binnen de selectie. Want we gaan er nu wel effe van uit dat VCR degradeert dit seizoen. Of zoals een Ropta Boy toeschouwer na de wedstrijd zei; Dit VCR is geen schim meer van wat het ooit was. En daar had die man groot gelijk in.

Kan men niet over kritiek leze dan dit stukje niet.

3 gedachten over “Ropta Boys – VCR 4-0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s