In slechte wedstrijd RWF langs VCR.

                      

Het programma boekje van VCR gaf de supporters de suggestie dat VCR nog kans zou maken om volgend seizoen nog in de 5e Klasse te kunnen spelen. Die voorbarige conclusie werd gehaald uit die overwinning van VCR tegen een 6e Klasser Suawoude (een week eerder) wat een oefenpartijtje was. Ik moet toegeven na dit heugelijke nieuws geeft dat de burger weer moed. Wij kunnen nu iedere tegenstander weer aan. VIOD was de eerste echte tegenstander van VCR na de winterstop. Die werd verloren wat geen schande was omdat VIOD de ploeg is die gewoon kampioen wordt met twee vingers in haar neus. Afgelopen zaterdag was RWF de tegenstander van VCR. Had de ploeg uit Rinsumageest in Friesche Palen nog dik verloren (6-0) thuis kon men er op rekenen dat dat even recht zou worden gezet. Tenminste als men het programma boekje mocht geloven want het zou werken als een rode lap op een stier. Eerst zien dan geloven is mijn motto altijd geweest en dat bleek ook nu weer op te gaan. Geen stier gezien laat staan een rode lap of het moet een rode zakdoek geweest zijn van een supporter die teleurgesteld zijn neus snoot na de verloren partij.

RWF was de ploeg die in de eerste helft het meeste balbezit had en de gevaarlijkste momenten. ( het schijnt dat VCR daar ook op geoefend had (balbezit)de laatste tijd, ja en zelfs een record gevestigd had) Ook nu weer bleek dat doelman Wassenaar weer in topvorm was. Hij sleepte VCR tot de rust met een paar goede reddingen naar een 0-0 stand. Het was geen beste eerste helft van beide kanten niet. Ook RWF viel vies tegen. De voorhoede van VCR, v.d.Kooi en Pires brachten niet wat van haar verwacht werd. De gevaarlijkste man was Ros met zijn afstandschot na 40 minuten spelen. De doelman van RWF was dan ook zeer te spreken over dit schot hij deed dus nog mee. Dat klinkt misschien sadistische maar hij had de eerste helft net zo goed in de kleedkamer kunnen blijven zo weinig kreeg hij te doen. Was dit ten verdienste van zijn eigen verdedigers of van het slechte samenspel van de spitsen van VCR daar kan men over redetwisten.

Na de rust begon het( dachten de supporters) op een echte wedstrijd te lijken. Snel spel van beide teams. Het eerste doelpunt van RWF kwam na een kwartier spelen na rust. Nu was het  zaak voor VCR om snel de gelijkmaker erin te prikken. Dat bleef uit. Het spel verslapte weer en speelde men weer net als voor de rust. Slecht. Als dan ook nog een VCR speler van het veld wordt gestuurd met een rode kaart (2 keer geel) wegens praten/ protesteren dan is het over en uit. Ook al had hij gelijk,(en volgens mij had hij dat) met een gele kaart op zak hou je je in. Je benadeeld je eigen team. Zou daar geen cursus voor bestaan? Tegenwoordig kun je je overal voor bijscholen. RWF kreeg de penalty waar de speler zich druk om maakte en maakte er 0-2 van wat tevens de eindstand bleef.

Wie niet over kritiek kan leze dit stukje niet.

Een gedachte over “In slechte wedstrijd RWF langs VCR.

  1. Optimist

    De analist doet zijn naam weer eer aan, iedereen aan de schandpaal nagelen en wanneer er eens iets positiefs wordt vermeld, dit meteen met dikke VETTE koeieletters de grond inboren. Grote klasse. Je kunt echt lezen dat je een ECHTE clubman bent. Chappo!

    De optimist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s