VCR kreeg te weinig tegen VenV`68

                                          

Zaterdag kreeg VCR de kans om de volle 3 punten mee naar huis te nemen. Toch werd er weer in de slotminuten een tegendoelpunt gemaakt. Een goed afstandschot werd nog door een speler aangeraakt en verdween in de touwen. Daar sta je dan met je goed gedrag. De hele wedstrijd ben je sterker dan je tegenstander, kom je nog op voorsprong en dan in de laatste minuten de kater. Goed het zat de mannen van trainer Algra ook niet mee. Voor de rust had men al op ruime voorsprong dienen te staan. Die doelman van V en V was niet bepaald de sterkste schakel van het elftal dat werd al snel duidelijk. Toch maakte men daar geen gebruik van. Er werd een doelpunt afgekeurd van VCR wat volgens de scheidsrechter buitenspel was. Een toeschouwer van Ven V’68 echter wist met stelligheid te verklaren tegenover ons dat het geen buitenspel was. Hij stond er bovenop zoals hij dat zei. Of zou hij onrust willen stoken onder de VCR supporters. Je kunt er over twisten het doelpunt van VCR ging niet door. Een zeer zwakke schakel in het elftal van VCR was Johnny v.d.Galien. Hij werd in de tweede helft ook terecht gewisseld. Sommige van de oude garde van VCR viel ook tegen. De mannen die zo`n elftal dienen te dragen faalden. Gelukkig was het Sjoerd Hiemstra die ondanks zijn leeftijd weer het voorbeeld gaf. Kreeg opgelegde kansen die meer verdiend hadden. Het was echter de jonge snelle Jen Nilson Perez die VCR op voorsprong bracht. Zeer verdiend op dat moment. VCR verdiende deze voorsprong want V en V`68 bakte er helemaal niets van. Veel gepraat het leek de plaatselijke vrouwenvereniging wel die daar op het veld stond. Scheidsrechter Pikstra floot goed soms wel eens wat te overdreven (haalde de snelheid uit het spel) naar mijn mening maar had het meestal bij het rechte eind. Op het eind van de tweede helft werd het zowaar nog bijna een triller. V en V`68 scoorde de gelijkmaker in de 87e minuut. Een afstandschot was daar de oorzaak van. Met nog een paar minuten spelen op de teller was het alle hens aan dek. VenV`68 rook meer, maar VCR liet haar niet echt gevaarlijk meer voor het doel verschijnen.

Jammer dat trainer Algra, Johannes v.d.Kooi (eindelijk weer eens van de partij) nog maar een paar speelminuten gaf. Hij had er eerder ingebracht dienen te worden. Dat Joeke Vellema eerst op de bank diende plaats te nemen omdat hij niet had kunnen trainen omdat zijn school voorging slaat me ook helemaal nergens op. Altijd op de training 1 keer gemist direct op de wissel. Nee, hier zat trainer Algra volgens mij goed fout. Hij speelde trouwens uitstekend. Snel en behendig, nee hij behoort in de basis te staan, geen twijfel mogelijk. Zag wel mindere spelers rondlopen die eigenlijk niet in een eerste elftal behoren te zitten. Betwijfel wel eens of die ook op de training aanwezig zijn vanwege het armtierige loopvermogen tijdens de wedstrijd. Maar ja, weinig keus. Gelukkig kon ik nadat schadelijke rookwolken uit de dug-out waren verdwenen, zien dat VCR deze middag genoeg wissels tot haar beschikking had. Er had dus meer ingezeten deze middag als men direct met de juiste spelers was begonnen. Nu heeft men wel 1 punt te pakken maar men schiet daar niets mee op. De lantaarn blijft rood, het knippert zelfs nog niet eens.

Kan men niet over kritiek leest dan vooral dit niet.

3 gedachten over “VCR kreeg te weinig tegen VenV`68

 1. Fan

  Die doelman van V en V was niet bepaald de sterkste schakel van het elftal dat werd al snel duidelijk.

  Moet zijn was niet bepaald de zwakste schakel!!

  In het ene verslag haalt hij de ene naar de andere bal eruit en in deze “analyse” de geen goede keeper.
  Hoezo gekleurde bril.

 2. kenner

  Mischien is het iets dat deze analist zelf weer een x de voetbalschoenen aantrekt en het laat zien hoe het moet.
  Of mischien is het wel een uitstekende trainer….
  Ik vrees dat hij maar beter zijn onzin verhaaltjes kan blijven typen,want zelf dit is al een hele klus.
  Ben je geplaagd door spelers en voetbal je daarom zelf niet meer? Frustratie’s bot vieren? Te klein kinder fietsje. Ieder geval heb je geen verstand van voetbal. Feiten: 1)Alle voetbalmomten haal je door elkaar en je gaat van de hak op de tak. Een goed analist werkt met structuur.2) Je hebt veel tegenstrijdigheden in je verslagen, een goed analist is objectief en geeft een standvastige mening.

  Ach ik kan wel doorgaan, maar het zal niet helpen….Ik hoop dat jij wel over kritiek kan trouwens, want de waarheid is soms hard!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s