na regen komt zonneschijn.

Wat men al vreesde zal volgende week waarschijnlijk onderstreept worden. De plaatselijke voetbalvereniging degradeert naar de 6e Klasse KNVB. Een klein wondertje zal moeten gebeuren om dit te kunnen verhinderen. Is dit nu zo erg? Wordt het voetbal daar nu zo minder van? Het simpele antwoord isx85. Nee. Het is naar nu blijkt beter voor haar om met een nieuwe start te beginnen. Nieuwe trainer, nieuwe kansen. Ze waren, als ze degraderen, niet in staat zich te handhaven, wat betekent dat ze niet in die Klasse thuishoorden. Dat is jammer want ze wilden zo hoog mogelijk voetballen. Echter als je de capaciteiten niet hebt of beschikt dan is het beter zo. Het is beter om lekker mee te draaien in de top dan elk jaar tegen degradatie te moeten vechten.. Zoals men nu ondertussen al weet schrijf ik volgend seizoen niet voor VCR meer. Het is tijd voor wat anders. Tijd dat er iemand anders de pen oppakt. Mocht er niemand de pen oppakken dan zal het rustig rond VCR worden. Behalve dan op de websites van VCR.

Ook dit is beter voor VCR. Even weg van al die aandacht. Even geen negatieve stukjes meer in de krant. Wat gezien de huidige situatie dus terecht bleek. De toestand van VCR was dus wel degelijk zorgelijk. Je kunt nog zo optimistisch zijn ingesteld de waarheid is soms erg hard.

Dat zullen die mensen nu wel inzien. Je kunt iedereen de schuld geven van dit debacle, maar dat is niet terecht. Gelukkig is er nog een leven na de 5e Klasse voetbal. En daar kunnen ze ook van genieten. Nieuwe tegenstanders nieuwe uitdagingen. En wat belangrijker is de spelers krijgen zo weer plezier in voetbal. Of zoals ze wel eens zeggen ; Na regen komt zonneschijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s