nieuwe wapens uitgevonden.

                                       

Kregen we op de tv beelden te zien van een wapen die hittestralen afschoot. Ter introductie gingen drie man voor het wapen staan om te laten zien wat er gebeuren zou. Sprongen bijna wel een meter de lucht in zo heet was die straal. Het schijnt dat die hitte straal geen negatieve effecten heeft op het lichaam. Dus geen brandwonden. Uitstekend geschikt bij demonstraties om het publiek uit elkaar te drijven. Een ander wapen dat getest wordt is een soort ijskanon.

Welja teveel naar badman gekeken zeker. Dit wapen wil men o.a. gebruiken in Irak. Geen achtervolgingen meer maar effe die ijskanon richten en al die terroristen glijden zo onderuit. En kunnen ze zo oppakken. Ja dat dacht u natuurlijk. We weten ondertussen dat overal wat wordt opgevonden ook door terroristen. Het zou me niets verbazen dat ze dan de schaatsen zullen onderbinden. Hebt u wel eens naar de w.k sprint gekeken op tv? Zo snel gaan die terroristen er dan vandoor. Een nieuwe sport? En wat als die terroristen dat hittekanon in handen zullen krijgen? Dan heeft dat ijskanon geen effect meer. Smelten gewoon die ijslaag.

De strijd zal altijd door gaan. Er zullen weer nieuwe wapens te bewonderen zijn. Dat zou veel beter zijn. Nu nog eens iets uitvinden als met die kippen. Ze hebben nu lieve kippen gefokt. Geen opgefokte agressieve pikkende kippen meer, wie wil dat niet. Kunnen ze dat niet op de mens uitproberen? Alleen maar lieve mensen op deze wereld. Hebben we al die wapens ook niet meer nodig. Scheelt enorm veel geld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s