damesvoetbal.

Het werd weer eens tijd voor een preek. Er zijn genoeg onderwerpen te vinden waar commentaar op dient te worden gegeven. Waren we blij dat veel voetbal achter de decoder verdween, nu schijnt de KNVB bezig te zijn om een damescompetitie in het leven te roepen.

Daar ben ik voor. Daar kun je niet tegen zijn. Mooie meiden die ook nog eens kunnen voetballen. Dit moet natuurlijk niet achter de decoder verdwijnen. Nee, rechtstreeks verslag doen van deze wedstrijden zou ik zeer op prijs stellen. Dat meiden niet kunnen voetballen, moet ik ten stelligste ontkennen. Er zijn er zelfs meiden die beter spelen dan menig mannelijke speler. Gelukkig beseft men nu dat vrouwenvoetbal eens erkend moet worden. We zijn nu wel een beetje uitgekeken op die volgevreten mannelijke voetballers die week in week uit in de schijnwerpers staan. Die salarissen verdienen die niet normaal zijn. En dan ook nog vaak niets laten zien op het veld. Deze jonge meiden die er voor gaan, om ook beroemd te worden kan veel spelplezier opleveren. Wat zal een vrouwelijke spits gaan doen als die scoort. Ik hoop dat ze net als haar mannelijke collega’s haar shirt optrekt en over haar hoofd trekt. Dat levert mooi beeldmateriaal op. Dat ze bij de hoekvlag een striptease uitvoeren van blijdschap. Moet je eens zien wat dit damesvoetbal teweeg zal brengen op de Nederlandse tv.

Of zo`n vrouwelijke trainer die net als van Gaal prachtige antwoorden zal geven aan een verslaggever. Antwoorden zal geven als ben jij nu zo dom of ben ik nou zo knap. Dan wil ik dat gezicht van die verslaggever wel eens zien. Nee, mensen vrouwenvoetbal is in. Is hot. Is een must voor al die voetbalgekken in Nederland. Ik wens jullie allemaal veel kijkplezier toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s